lørdag 14. juli 2012

Dårlige nettforbindelser..

Vi forlot Gjeslingan i fint driv på torsdag etter at vi oppdaget at vi var rimelig tom for vatn. Ei snill handelsdame forbarmet seg over oss med en kanne vatn og to vaskekluter! Jada, vi ble rene og pene...!

Vi hadde bestemt oss for at vi ville dra til Rørvik via Langsundet. Det var fortsatt ingen lovende værutsikter, og det hadde nok sneket seg inn noen tanker om å snu baugen hjemover etter hvert. Strikkinga kom fram og Langsundet ble behørig studert fra alle vinkler. Artig med hytter, hus og gårder plassert helt nede i vannkanten!

Men så kom regnet - og vinden! På tur ut av Langsundet på vei til Rørvik fikk vi to landkrabbene nok vind. Da var kabinen god å ha. Sjøulkene sto trøstig til rors i regnet, og bragte oss trygt fram til dagens bestemmelsessted.

Rørvik er ok, men det var håpløst å få forbindelse med utenverden på nett nede i båthavna. Dermed ble det ingen blogg, og vi kunne gå på "handletur" og utsjekking av "byens" kulinariske muligheter.

Restauranten på Norweg fristet til besøk, og der fikk vi servert kveite (ikke så god som på restauranten på Bondøya) og biff av urfe fra Snåsa. Men ølet, vinen og kakene smakte fortreffelig!!
Nydelige Gjeslingan

Fiskehjeller på Gjeslingan
Nærøysundbrua

Litt trangt om plassen, men fine "boliger"
Til og med pyntet med blomster...


Fiskarkona har alltid vært sentral i fiskerinæringa. Artig å se at hun blir hedret på denne måten.

Det er trangt enkelte steder i Langsundet!

"Gammelheimen" min. Her passerer vi Aunet.

Godt kjennemerke - "Bjynnaræva"

... og så var vi tilbake på Ramsøya

....med sitt rike blomsterflor!

Takk for følget!!

Vi takker for følget til dere som har fulgt oss.  Turen ble kortere enn vi hadde tenkt, men været fristet ikke til en lengre tur. "Skagen" med sine eiere er på tur til Ørlandet nå. God tur til dere og tusen takk for en flott tur!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar